Blog Description Here

The Imam Samudra picture after he has been executable now already leaked for public. He looks like nibble his lips like feeling very hurt when executable. but the most important is his executable is become wise for all moslem people if they are try to learn and practice radical sect, if you a Imam Samudra fans, don't follow his path and way, Muhammad always teach his follower to priority peace and love, war is the very last choice. I don't support terrorism and suicide bomb, in my mind and believe, there are not short cut way to heaven and believe me that if you want to go heaven than you must useful for other people and don't make other people suffer and scare, if you have a different reason, expression it with right way and peace

9 Responses to "The Imam Samudra Picture after Executable"

  1. ika Says:

    yah no comment sayah,, takut di bom,,heheheh

  2. m4stono Says:

    gapapa aman koq, kan yg ngebom dah mati

  3. harianku Says:

    biar udah mati tapi tetep aja masih jad kontroversi dikalangan masyarakat kita, sebab beberapa masyarakat menganggap bahwa ketiga orang tersebut adalah pahlawan, aneh yah

  4. m4stono Says:

    yah namanya orang kalo pikirannya kayak pake kacamata kuda, sempiiit banget..

  5. project Says:

    mmmm, silent

  6. welly Says:

    nggak koment ah, ngeri liat gambarnya...

  7. OOM Says:

    Gak bisa berkata-kata nih..mau komen takut salah ngomong..

  8. Anonymous Says:

    ngapain komentar pada takut salah??
    lha wong itu dah keputusan pemerintah, mau kontroversi atau apapun semua dah terjadi dan mereka is death...!!
    sebenarnya gw pribadi setuju jaman petrus dulu, ada pencoleng langsung dor (tapi silent),melanggar HAM?? lha wong pejuang HAM nya juga dah di racun.. weladalah malah kemana2 neh komen... pokoke sing penting NEGARA AMAN bro... hidup tenang, beribadah tenang, mempersiapkan diri menghadap yang KUASA nantinya...
    (bukan menghadap ke layar laptop teruss BW ga abis2) wakakaka...

    peace ahh.. aku cinta damai koq...

  9. m4stono Says:

    for everyone silahkan komen apa aja bebas, sante ae dab

Leave a Reply